TRUST LIVE

Livestream løsninger til koncerter, events, møder mm.

Afspil fuld video

Om Livestream

Livestream kan fx være webinar, hybridmøde eller lancering.
Det kan være alt fra et setup med en enkelt person i Jeres virksomhed til et komplet udstyret studie bygget op med flere kameravinkler og værter. Vi har erfaring og ekspertise og uanset hvilken løsning I vælger, får I det i en kvalitet, som vil fremhæve jeres budskab.

Kontakt os her

Kontakt

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Hvorfor bruge livestream?

  Ofte foregår Webinar, foredrag og kurser i arbejdstiden, derfor kan det være en fordel at live-streame begivenheden, således at medarbejdere, bestyrelsesmedlemmer, aktionærer og andre interessenter kan følge med, uanset hvor de befinder sig.

  I disse helt usædvanlige tider med Covid-19, hvor vi ikke må forsamles som førhen, er streaming en formiddabel løsning, så ansatte, ledere mm. stadig har muligheden for at udvikle kompetencer gennem kurser, foredrag etc. De kan sidde på kontoret, i kantinen eller i mødelokalet og være på onlinekursus og I vil stadig kunne levere Jeres budskab.
  Videoproduktion til streaming kan foregå ved hjælp af et simpelt setup med et enkelt kamera, hvilket i nogle tilfælde kan være tilstrækkeligt. Ved større events eller webinar anbefaler vi et større og skræddersyet setup med flere kameraer og flere teknikere/producere til at afvikle, da det er live og der derfor ikke må ske fejl.
  Efter endt live-streaming eller videoproduktion, kan man gemme og arkivere videomaterialet til senere brug og fx bruge det til reklame videoer.

  Hvilken løsning skal jeg vælge?

  Der findes et hav af muligheder inden for livestream. Vi vil altid kunne guide jer frem til den bedst passende løsning der matcher behovet. Det kan være alt fra et enkelt setup, som i selv står for at afvikle til en af de nedenstående løsninger, hvor vi tilbyder en samlet pakke.

  Vi ved at alles behov er forskellige og derfor laver vi selvfølgelig custom løsninger efter behov. Dette kan være alt lige fra et mindre møde i firmaet, til større koncerter og events.

  Løsning 1

  2 x Kamera
  1 x Mikrofon
  1 x Manskab

  Løsning 2

  3 x Kamera
  4 x Mikrofon
  2 x Manskab
  Simpel lysopsætning

  Løsning 3

  5 x Kamera
  4 x Mikrofon
  3 x Manskab
  Lysopsætning
  Opsætning af netværk
  Kontakt os her